Charmen ved et loft med egetræsbjælker

Åbent fra i morgen08:00 kl

da

Eg bjælker tør

Vindtørrede egebjælker

Spær af egetræ vindtørret

Lange egetræsplanker

Vindtørrede linjer af eg

Gamle planker

Gamle havneplanker

Reims planker af eg

Gamle fyrretræsplanker

Jernbaneplanker af eg

Gamle egeplanker

Hylder til vinpresse af gammelt egetræ

Gamle høstaksplanker af eg

Brædder af stødtræ

Planker af egetræ

Planker af fransk eg

Gamle træbjælker

Gamle egebjælker

Gamle fyrretræsbjælker

Gamle elmebjælker

Gamle egetræsbjælker til børn

Gamle åse

Gamle pullerter

Gamle amerikanske fyrretræsbjælker

Gammel træbase

Gamle planker fra jernbanevogn

Vognbrædder af børstet eg

Vognbrædder af eg høvlet

Vognbrædder af hårdt træ

Gamle vognbrædder af fyrretræ og gran

Plankebord

Gammelt egetræsbord

Bord af vognbrædder

Klosterbord i eg

Bord med træstamme af eg

Gammelt udendørs bord i eg

Træloftsbeklædning

Gamle tagplader af egetræ

Gamle brædder til tagbeklædning

Tagbeklædning af fransk eg

Trægulv

Gammelt egetræsgulv

Egetræsgulv

Gammelt amerikansk fyrretræsgulv

Gammelt fyrretræsgulv

Arkitektonisk samling

Egetræsbænk fra det 18. århundrede

Langt gammelt egetræsbord

Gammel egetræsdør

Sofabord i massiv gammel eg

Gammel vægbeklædning af træ

Vægbeklædning af gammelt egetræ

Vægbeklædning af brænde

Gammel træbeklædning

Beklædning af eg

menu

Åbent fra i morgen08:00 kl

+31(0) 488 455 025

da
nyhedsrapporter

Charmen ved et loft med egetræsbjælker

Flere og flere mennesker vælger bjælkelofter i egetræ i deres hjem eller opholdsrum. Årsagerne varierer; nogle gange tjener bjælkerne et strukturelt formål, men ofte bruges de dekorativt som arkitektoniske prydbjælker. Det er et almindeligt emne, som vi gerne vil dele mere information om og tilbyde inspiration til dine projekter.

Konceptuel inspiration

Ud over at levere bjælketræ vil vi gerne dele vores vision om bjælkelofter i egetræ. Ved hjælp af AI kan vi nu visualisere denne vision. Vi er glade for at kunne vise nogle smukke bjælkelofter, som tilfører varme og tekstur til rummene og skaber et tidløst look.

Hvorfor et loft med egetræsbjælker?

Et loft med træbjælker giver flere fordele, både æstetisk og funktionelt.



Æstetiske fordele Træbjælker tilfører atmosfære og varme til et rum og skaber en følelse af hygge. De giver et naturligt look og en tidløs charme, som passer godt ind i både traditionelt og moderne interiør.


Akustiske fordele Træbjælker har en positiv effekt på akustikken i et rum. Træet absorberer og dæmper lyden, hvilket er med til at forbedre lydkvaliteten og reducere ekko. Det er især nyttigt i store, åbne rum, hvor lyden ellers kan give en kraftig efterklang.


Arkitektoniske fordele Installation af egetræsbjælker er en effektiv måde at forbedre et rums arkitektoniske udtryk på. Gamle egetræsbjælker kan fremhæve de smukkeste træk i et opholdsrum, hjælpe med at definere forskellige zoner i store, åbne rum og henlede opmærksomheden på loftets højde og form. Det resulterer i en forbedret æstetik og en raffineret atmosfære og indretning af rummet.


Funktionelle fordele Ud over de visuelle og akustiske fordele giver træbjælker også strukturel støtte og kan hjælpe med at skjule rør og ledninger. Det gør dem til et praktisk valg til forskellige konstruktionsudfordringer

Hvilke bjælker er tilgængelige?

Det kan være svært at vælge enten gammelt nåletræ eller gammel eg. Begge træsorter har en række fordele. For eksempel kan lokalerne være en faktor i valget af træsort. Hvis der er meget eg i ejendommen, er det oplagte valg til dette rum også eg. På den anden side indgår der også mange gamle bjælker af nåletræ i konstruktioner, og bjælker af nåletræ kan derfor passe perfekt til ejendommen. Når man skal vælge egetræ til et bygge- eller renoveringsprojekt, er der to hovedmuligheder: gammelt, brugt egetræ og vindtørret egetræ.

Gamle egebjælker

Gammelt egetræ, som har været brugt før, er kendetegnet ved sine finurlige former og unikke nuancer. Dette gamle egetræsbjælker kan have ufuldkommenheder som revner, knaster og spor efter tidligere behandlinger. Disse træk bidrager til et rustikt og autentisk look, som er ideelt til rum, der har brug for en varm og historisk atmosfære. Gammelt egetræ er særligt velegnet til traditionelle og landlige indretningsstile.

Ud over store bjælker har vi også store partier af gamle egetræsbjælker til børn.

Vindtørrede egebjælker

Vindtørret eg giver derimod en strammere og pænere finish. Disse bjælker er lige og fri for tegn på tidligere brug. De bliver ofte børstet, slebet eller høvlet for at skabe en glat og ensartet overflade, alt efter arkitektens valg. Denne type eg er ideel til moderne og nutidigt design, hvor man ønsker en ren og minimal æstetik, såvel som til mere landlige interiører. De Vindtørrede egetræsbjælker er også ideelt til strukturelle formål takket være sin stabilitet og holdbarhed.

Nogle to projekter


Penthouse vondelpark I en bygning fra det19. århundrede nær Vondelpark i Amsterdam er ZU Studios egetræsbjælker integreret i indretningen på en sofistikeret måde. Valget af store lyse egetræsbjælker skaber en varm, indbydende atmosfære, der kombinerer moderne minimalisme med rustik charme. Bjælkerne fremhæver de arkitektoniske linjer og definerer subtilt rummet, hvilket resulterer i en harmonisk og elegant helhed. Denne tilgang skaber en balance mellem moderne æstetik og historiske elementer.


Privatbolig Til et boligprojekt leverede vi gamle spær og bjælker af egetræ. Arkitekterne valgte at give disse bjælker en kalkbehandling. Denne behandling skaber en rolig og lys atmosfære, som både bevarer de gamle egetræsbjælkers historiske charme og skaber et friskt, moderne look.

Barens udvalg til kunderne

I samarbejde med vores kunder udvælger vi egebjælker til brug i arkitektoniske projekter. Vi deler gerne nogle eksempler fra vores portefølje for at illustrere mulighederne. For spørgsmål eller yderligere interesse kontakt os.